Απαντήσεις σε Συχνές Ερωτήσεις.

Γιατί non woven τσάντες;

Λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που έχει το non woven: οικονομικό, επαχρησιμοποιήσιμο, ανθεκτικό, ανακυκλώσιμο, οικολογικό, αδιαβροχοποιημένο. Και κάτι πολύ βασικό, το πιο οικονομικό.

Μπορώ να τυπώσω το λογότυπο μου σε μία non woven τσάντα;

Η εξέλιξη των μεθόδων εκτύπωσης είναι τέτοια που μπορούμε να εκτυπώσουμε από ένα χρώμα έως και μία φωτογραφία. Από την πιο μικρή διάσταση έως και όλη την τσάντα.

Τι είναι το οργανικό βαμβάκι;

Το οργανικό βαμβάκι (ή αλλιώς βιολογικό βαμβάκι) καλλιεργείται χωρίς επιβαρυντικά φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα. Είναι απαλλαγμένο από χημικά και τοξικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται στην επεξεργασία του συμβατικού βαμβακιού. Έτσι, το οργανικό βαμβάκι είναι φιλικό προς το δέρμα των ανθρώπων, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος.Η παραγωγή του οργανικού βαμβακιού ελέγχεται και πιστοποιείται από διεθνείς οργανισμούς σε κάθε στάδιο, το ίδιο και τα υφάσματα που παράγονται από οργανικό βαμβάκι.

Green;

Στις σελίδες μας θα δείτε προιόντα που είναι χαρακτηρισμένα σαν Green. Είναι προιόντα που έχουν κατασκευαστεί από ανακύκλωση διάφορων υλικών αλλά και υφάσματος. Προστατεύουμε το περιβάλλον, δίνουμε ελπίδα στο μέλλον.

Ποιά μέθοδο εκτύπωσης να χρησιμοποιήσω;

Η εταιρεία μας με γνώση και συνέπεια απο το 1993, θα σας υποδείξει την κατάλληλη μέθοδο εκτύπωσης ανάλογα με το προϊόν που θέλετε να εκτυπώσετε. Το κάθε προιόν βάση του υλικού που έχει κατασκευαστεί, έχει και την κατάλληλη εκτύπωση. Κυριος προσδιοριστικός παράγοντας πάντα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο κόστος.

Laminated Bags

Είναι όλες οι τσάντες που έχει χρησιμοποιηθεί πλαστικό φιλμ για την παραγωγή τους. Το φιλμ αδιαβροχοποιεί τις τσάντες, η φθορά τους είναι πιο αργή και συγχρόνως μας δίνεται η δυνατότητα για εκτυπώσεις πολύ ωραίες.

Τι είναι το jute(Λινάτσα);

Τα υφάσματα ιούτης (λινάτσες ή καναβάτσα) είναι φυτικής προέλευσης. Κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου από το φυτικό προϊόν γιούτα και είναι οικολογικά. Καλλιεργείται σε μεγάλες ποσότητες στην Ασία, μοιάζει οπτικά πολύ με το γνωστό μας βαμβάκι και η χρήση του είναι ευρεία. Η κύρια χρήση των υφασμάτων αυτών είναι στην επιπλοποιία, αλλά χρησιμοποιούνται και σαν διακοσμητικό στοιχείο σε μαγαζιά, βιτρίνες, κλπ. Επίσης χρησιμοποιούνται στην ανθοκομία, σε φυτώρια για την προστασία από τον παγετό και για το κάλυμμα των ριζών των δέντρων κατά την μεταφορά τους,  αλλά φυσικά και στην δημιουργία πολύ ωραίων τσαντών.

Τι είναι η ουδετερότητα του άνθρακα;

Η ουδετερότητα του άνθρακα είναι η επίτευξη ισορροπίας ανάμεσα στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και την απορρόφηση άνθρακα από συλλέκτες διοξειδίου, Τεχνικούς ή Φυσικούς. Φυσικοί Συλλέκτες είναι το Χώμα, τα Δάση, οι Ωκεανοί. Τα προϊόντα αυτά που για την παραγωγή τους η ποσότητα άνθρακα που εξέπεμψαν απορροφήθηκε ΟΛΗ από τους Συλλέκτες, παίρνουν πιστοποιητικό Ουδέτερου Άνθρακα.