Υφασμάτινες Τσάντες

Ποιοι είμαστε image
Πάνινες Τσάντες Γκούμα

Τι θα λέγατε για μια Εταιρεία η οποία κόβει, ράβει, τυπώνει, Υφασμάτινες Τσάντες, Νεσεσέρ Διαφημιστικά, Πουγκιά, Θήκες Ρούχων, Σακίδια Πλάτης, Τσάντες Non Woven, Διαφημιστικές Τσάντες και ότι άλλο χρειαστεί;

Ναι το κάνουμε. Ας δούμε λίγο την πορεία μας.

Η εταιρεία “Γκούμα Design” ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα το 1993 με την Κατασκευή Πάνινων Τσαντών για τις ανάγκες των καταστημάτων, με αφετηρία την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το 1997 επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και στους γύρω Νομούς. Πλέον η εταιρεία έχει καθετοποιήσει τη παραγωγή της. Με προσωπικό άνω των 27 ατόμων αρχίζει την κατασκευή τσαντών από ύφασμα, βαμβάκι και πολυεστερικών πανιών.

Τσάντες Non Woven, Πάνινες Τσάντες, Διαφημιστικές Τσάντες, Υφασμάτινες Τσάντες, Βαμβακερές Τσάντες, Θήκες Κουστουμιών, Θήκες Ρούχων, Θήκες Παλτών, Θήκες Νυφικού από βαμβάκι, non woven, cotton, polyester, yute, λινάτσα είναι στην πρώτη γραμμή παραγωγής.

Νεσεσέρ Διάφανα, Νεσεσέρ Βαμβακερά, Νεσεσέρ Υφασμάτινα, Νεσεσέρ Διαφημιστικά, Νεσεσέρ Παραλίας, Νεσεσέρ Καλλυντικών, υφασμάτινα - διαφανές εντάσσονται και αυτά στην γκάμα των προϊόντων μας.

Το 1999 ξεκινάμε την παραγωγή σε Πουγκιά και Σακίδια. Τσάντες Σακίδιο, Τσάντες Χιαστί, Σακίδια Πλάτης, Backpacks, Τσάντες Ώμου, Πουγκιά Διαφημιστικά, Πουγκιά Συσκευασίας, Πουγκιά Υφασμάτινα, Πουγκιά από Λινάτσα, Πουγκιά για κάθε χρήση βάση των διαστάσεων που θέλει ο πελάτης.

Το 2001 είναι σταθμός για εμάς αφού προχωράμε και στην εισαγωγή ειδών από τρίτες χώρες. Πλέον με δικά μας μέσα, με δικές μας πρώτες ύλες και προϊόντα είμαστε δίπλα σας για να στηρίξουμε κάθε σας ανάγκη που αφορά την συσκευασία και την διαφήμιση των προϊόντων σας. Μπαίνουμε δυναμικά και στη κατασκευή Τσαντών για Συνέδρια, Εκθέσεις, Φροντιστήρια. Πλέον εκτυπώνουμε τα πάντα με δικά μας μέσα. Εκτυπώσεις μονοχρωμίας, πολυχρωμίας, Ofset, μεταξοτυπίας, ψηφιακές είναι πλέον μέσα στις δυνατότητες μας.

Το 2013 η εταιρεία μπαίνει και στα διαφημιστικά δώρα. Σε συνεργασία με οίκους του εξωτερικού εισάγουμε μια μεγάλη γκάμα από επιχειρηματικά δώρα όπως στυλό, μολύβι, αναπτήρας, μπλουζάκια, Tshirts, καπέλα, usb και πολλά άλλα αντικείμενα που θα τα βρείτε στους καταλόγους μας στο site.

Σήμερα συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε, συνεχίζουμε να δημιουργούμε, συνεχίζουμε να παράγουμε.


Με εκτίμηση για την
ΓΚΟΥΜΑ Design

Ανθόπουλος Αχιλλέας