Πώς θα παραλάβω;;;

Τρόποι Αποστολής image
Η εταιρεία μας κάνει αποστολές με συνεργαζόμενες εταιρείες σε όλον τον κόσμο.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
1. Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας συνεργάζεται με την Ταχυμεταφορική Πόρτα Πόρτα των Ελτά, μια αξιόπιστη εταιρία στο χώρο των Ταχυμεταφορών για την παράδοση των παραγγελιών στο χώρο σας σε όλη την Ελλάδα. Χρέωση φακέλου 5€ συν φπα24%. Η αποστολή της παραγγελίας σας με άλλες ταχυμεταφορικές δικής σας επιλογής είναι εφικτή μόνον εφόσον γίνει χρέωση σε δικό σας κωδικό και παραλαβή από την αποθήκη μας μετά από σχετική ενημέρωσή μας.
2. Αποστολή με Μεταφορική Εταιρία
Η εταιρία μας συνεργάζεται με πολλές μεταφορικές εταιρείες. Για αποστολή με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρία δικής επιλογής θα πρέπει να απαραίτητα να μας ενημερώσετε για να γίνει ο κατάλληλος συντονισμός..
Θα θέλαμε να τονίσουμε πως η εταιρία μας απορροφά μεγάλο μέρος του μεταφορικού κόστους για να έχουμε όσον δυνατόν χαμηλότερες χρεώσεις.Στον παρακάτω πίνακα θα βρείτε το κόστος αποστολής ανά περιοχή και ανά δέμα.
ΠεριοχήΕταιρία  Κόστος*  Χρόνος Παράδοσης**
Νησιωτική Ελλάδα
Συνεργαζόμενες Εταιρείες με τον κ. Μελισσά
Μεταβαλλόμενο Κόστος
3-4 εργάσιμες
ΑττικήΜελισσάς 4,5€+φπα / δέμα1-2 εργάσιμες
Ήπειρος
Παπαδημητρίου
 4,5€+φπα / δέμα
1-2 εργάσιμες
Έβρος
ΚΥΦΑ ΕΒΡΟΥ
 4,5€+φπα / δέμα1-2 εργάσιμες
ΘεσσαλίαΣαμαράς 4,5€+φπα / δέμα1-2 εργάσιμες
Δ. ΜακεδονίαΟυζουνίδης 4,5€+φπα / δέμα1-2 εργάσιμες
ΠελοπόννησοςΛιναρδάκης 4,5€+φπα / δέμα
1-2 εργάσιμες
* Το κόστος ορίζεται ανά δέμα (έως 18kg) και αφορά απλή αποστολή.
** Οι χρόνοι παράδοσης υπολογίζονται από την ημερομηνία αποστολής, δίδονται κατά προσέγγιση και υπόκεινται σε τροποποιήσεις για λόγους ανωτέρας βίας.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΥΠΡΟΥ
Μεταφορική εταιρεία Σαμοθρακίτης, χρέωση έως Λεμεσό 20€ ανά δέμα. Παράδοση 5-6ημ μετά την αποστολή. Τηλ Σαμοθρακίτη 2310.523116

ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Συνεργασία με ΤΝΤ και DHL

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ. Η ΦΟΡΤΩΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ.